per fles
6,45
5,85
Deze prijs per fles is gebaseerd op een afname vanaf 12 flessen

La Tulipe Slurp! Rouge

Een pure eerlijke wijn, gemaakt van niets anders dan rijpe syrah en een toefje cabernet sauvignon druiven. Geen toeters en bellen, geen poeha, maar gewoon lekkere sappige boerenwijn.

Kenmerken

Lekker bij

Allergie informatie

  • Bevat sulfiet

Spanje

Spanje is het derde wijnland wereldwijd op het gebied van volume en omzet, na Italië en Frankrijk. De bekendste wijnstreken zijn Rioja en la Mancha.

Spanje’s bekendste druivenras is de tempranillo. Andere bekende druiven van Spaanse origine zijn de garnacha, (grenache) en de murviedro (mourvèdre). De bekendste witte druiven zijn de albariño (waar de Rías Baixas van gemaakt wordt) en de verdejo (waar Rueda en palomino de Jerez van gemaakt wordt).

Wijnkaartbeschrijving

Slurp Rouge is een pure, eerlijke boerenwijn, gemaakt van diepzwarte cabernet sauvignon en syrah druiven.

Wijnspijssuggestie

Mooi gezelschap bij wild, rundvlees wanneer we het over het echte eetwerk hebben. Maar stiekem ook heerlijk bij wat belegen en oude kaas.

Extra informatie

Een pure eerlijke wijn, gemaakt van niets anders dan rijpe syrah en een toefje cabernet sauvignon druiven. La Tulipe (Ilja Gort) wilde veel fruit en dat is gelukt: het aroma barst eruit.  Geen toeters en bellen, geen poeha, maar gewoon lekkere sappige boerenwijn.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “La Tulipe Slurp! Rouge” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *