per fles
27,60
26,85
Deze prijs per fles is gebaseerd op een afname vanaf Momenteel niet leverbaar

Famille Hugel Pinot Noir, Estate

Momenteel niet op voorraad.

Stuur een email naar info@wijnenwereld.nl, dan informeren wij u, wanneer we de nieuwe jaargang binnen hebben.

Pinot Noir “Estate Hugel” heeft alle kenmerken van een klasse wijn die in de Bourgogne van deze druif gemaakt wordt. In de Elzas combineert hij de fruittonen van aardbeien met een tintje kruidigheid. Milde tannines geven de wijn zijn structuur en rijpingspotentieel. De kleur is diep helder rood.

Kenmerken

Lekker bij

Bestaat uit

Allergie informatie

  • Bevat sulfiet

Frankrijk

Frankrijk is een van de grootste producenten van wijn in de wereld, zowel qua volume als qua omzet. Concurrentie hierin heeft Frankrijk voornamelijk van Italië en Spanje. Al eeuwenlang maken franse wijnmakers wijnen zeer uiteenlopende wijnen van zeer hoog niveau. Veel andere landen proberen dan ook te leren van de kennis en ervaring die franse wijnmakers hebben.

Kijk hier voor meer informatie over wijnland Frankrijk.

Ligging wijngaard

De druiven voor Pinot Noir "Hugel Estate" zijn uitsluitend afkomstig van Hugel's eigen wijngaarden, die zich veelal uitstrekken over Grand Cru hellingen.

Wijnkaartbeschrijving

Deze helder rode wijn heeft fruittonen van aardbeien, met een tintje kruidigheid. Zeer toegankelijke wijn.

Wijnspijssuggestie

Pinot Noir "Hugel Estate" combineert voortreffelijk met rood vlees gerechten en kaas.

Extra informatie

Vinificatie vindt plaats in de eigen kelders van Hugel in het hart van Riquewihr. Omdat Hugel een Gouden Regel hanteert, die voorschrijft dat de kwaliteit van de wijn in de druif zit, worden de druiven bij binnenkomst nogmaals op kwaliteit geselecteerd. Pinot Noir "Estate Hugel" heeft alle kenmerken van een klasse wijn die in de Bourgogne van deze druif gemaakt wordt. In de Elzas combineert hij de fruittonen van aardbeien met een tintje kruidigheid. Milde tannines geven de wijn zijn structuur en rijpingspotentieel. De kleur is diep helder rood.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Famille Hugel Pinot Noir, Estate” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *