per fles
6,90
6,15
Deze prijs per fles is gebaseerd op een afname vanaf 18 flessen

Domaine de la Valcyre Rouge

Deze beide druivensoorten geven de Domaine de la Valcyre een mooie, diepe robijnrode kleur met een aroma van fruit, mineralen en peper. De smaak is vol, rond en evenwichtig met een fluweelachtig karakter, dat kenmerkend is voor dit soort wijn.

Kenmerken

Allergie informatie

  • Bevat sulfiet

Frankrijk

Frankrijk is een van de grootste producenten van wijn in de wereld, zowel qua volume als qua omzet. Concurrentie hierin heeft Frankrijk voornamelijk van Italië en Spanje. Al eeuwenlang maken franse wijnmakers wijnen zeer uiteenlopende wijnen van zeer hoog niveau. Veel andere landen proberen dan ook te leren van de kennis en ervaring die franse wijnmakers hebben.

Kijk hier voor meer informatie over wijnland Frankrijk.

Ligging wijngaard

Het Domaine de la Valcyre is gelegen op de hellingen van het Massif Central. De wijnstokken zijn terrasvormig aangeplant.

Wijnkaartbeschrijving

Een mooie, diepe robijnrode kleur met een aroma van fruit, mineralen en peper. Een volle smaak, rond en evenwichtig.

Wijnspijssuggestie

De Domaine de la Valcyre is een goede begeleider van vlees en kaas.

Extra informatie

De wijn is gemaakt van 70% syrah, die verantwoordelijk is voor het kenmerkende karakter van de wijn en 30% grenache, die de wijn compleet en harmonieus maakt. Deze beide druivensoorten geven de Domaine de la Valcyre een mooie, diepe robijnrode kleur met een aroma van fruit, mineralen en peper. De smaak is vol, rond en evenwichtig met een fluweelachtig karakter, wat kenmerkend is voor dit soort wijn.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Domaine de la Valcyre Rouge” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *