per fles
16,25
15,50
Deze prijs per fles is gebaseerd op een afname vanaf 18 flessen

Châteauneuf du Pape rouge – Château Mont-Redon 0.375 liter

De Chateauneuf du pape van château Mont-Redon is een breedgeschouderde klassewijn. Boeiende fonkelend rode kleur, een smaakvolle fruitige aanzet, redelijk mondvullende smaak, waarin suggesties van pruimen, maar ook laurier, kaneel, gebrande koffie en truffel. De wijn is nu al lekker, maar heeft voldoende rijpingsmogelijkheden.

Kenmerken

Allergie informatie

  • Bevat sulfiet

Frankrijk

Frankrijk is een van de grootste producenten van wijn in de wereld, zowel qua volume als qua omzet. Concurrentie hierin heeft Frankrijk voornamelijk van Italië en Spanje. Al eeuwenlang maken franse wijnmakers wijnen zeer uiteenlopende wijnen van zeer hoog niveau. Veel andere landen proberen dan ook te leren van de kennis en ervaring die franse wijnmakers hebben.

Kijk hier voor meer informatie over wijnland Frankrijk.

Ligging wijngaard

Rond Châteauneuf-du-Pape strekt zich een landschap uit van zacht glooiende hellingen en soms grote plateaux. De kenmerkende grond is rossige aarde bedekt met ronde keien, klein en groot: Galets of C

Wijnkaartbeschrijving

Een volle, krachtige en tegelijkertijd zwoele, zachte wijn uit Châteauneuf-du-Pape, een mooi plaatsje in de zuid-Rhône.

Wijnspijssuggestie

Heerlijk bij rood vlees en wildgerechten.

Extra informatie

Château Mont-Redon maakt een breedgeschouderde klassewijn. Boeiende fonkelend rode kleur, een smaakvolle fruitige aanzet, redelijk mondvullende smaak, waarin suggesties van pruimen, maar ook laurier, kaneel, gebrande koffie en truffel. De wijn is nu al lekker, maar heeft voldoende rijpingsmogelijkheden.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Châteauneuf du Pape rouge – Château Mont-Redon 0.375 liter” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *