per cadeau pakket
14,50
14,50
Deze prijs per cadeau pakket is gebaseerd op een afname vanaf 1 cadeau pakket

Cadeau pakket 35 South

Deze twee heerlijke Chileense wijnen van 35 South hebben we speciaal voor u geselecteerd. De wijnen danken hun naam aan het gebied waar de druivenranken groeien in Chili: Op de 35e breedtegraad. De wijnen die we u willen voorstellen zijn:

De 35 South Sauvignon Blanc heeft een bleekgele kleur, ruikt naar citrus en tropisch fruit (grapefruit/ananas/mango)en heeft een aangename afdronk.

De 35 South Cabernet Sauvignon heeft een intens donkerrode kleur, ruikt naar zon doordrenkt rood fruit, bessen en kersen en heeft een prettige afdronk, mede door de zachte tannines.

Dit samengevoegd in een mooie kartonnen doos, geeft een mooi cadeau om weg te geven!

Kenmerken

Lekker bij

Allergie informatie

  • Bevat sulfiet

Chili

Chili heeft een perfect klimaat voor het verbouwen van wijn. De condities zijn uitstekend met in het oosten het Andes gebergte en in het westen de Stille Oceaan. Dit zorgt voor een droog klimaat met veel zonlicht, wat weer mooie krachtige en aromatische wijnen oplevert.

Chili staat van oudsher bekend om zeer goede cépage wijnen van chardonnay, sauvignon blanc en merlot. Maar de wijnmakers zijn zeer innovatief en proberen steeds vaker wijnen van andere druiven uit en ze maken ook mooie blends.

Extra informatie

Deze twee heerlijke Chileense wijnen van 35 South hebben we speciaal voor u geselecteerd. De wijnen danken hun naam aan het gebied waar de druivenranken groeien in Chili: Op de 35e breedtegraad. De wijnen die we u willen voorstellen zijn: De 35 South Sauvignon Blanc heeft een bleekgele kleur, ruikt naar citrus en tropisch fruit (grapefruit/ananas/mango)en heeft een aangename afdronk. De 35 South Cabernet Sauvignon heeft een intens donkerrode kleur, ruikt naar zon doordrenkt rood fruit, bessen en kersen en heeft een prettige afdronk, mede door de zachte tannines. Dit samengevoegd in een mooie kartonnen doos, geeft een mooi cadeau om weg te geven! Uiteraard kunt u ook andere wijnen in zo'n zelfde kartonnen cadeau verpakking bestellen. U kiest dan voor de losse verpakking bij de cadeau verpakkingen en de losse flessen in de winkel. Wanneer u bij de bestelnotities aangeeft dat u dit in 1 pakket wilt ontvangen, verzorgen wij dit voor u.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Cadeau pakket 35 South” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *