per pakket
€ 59,00
59,00
Deze prijs per pakket is gebaseerd op een afname vanaf

Wijnpakket Abbotts & Delaunay incl Foodies magazine

  • Heerlijk wit en rood van Abbotts & Delaunay
  • Met Foodies Magazine inclusief bijpassende recepten

Geniet van het beste van Zuid-Frankrijk met het wijnpakket Abbotts & Delaunay! Inclusief het Lekker stoven-nummer van culinair magazine Foodies met een uitgebreide reportage over Abbotts & Delaunay en een aantal recepten voor heerlijke gerechten bij de wijnen. Eet smakelijk alvast!

Ook zijn deze heerlijke wijnen los verkrijgbaar:

Kenmerken

Allergie informatie

  • Bevat sulfiet

Frankrijk

Frankrijk is zonder twijfel het beroemdste wijnland ter wereld. Qua omzet en volume zijn zij ook één van de grootste producenten. Concurrentie hierin heeft Frankrijk voornamelijk van Italië en Spanje. Al eeuwenlang maken franse wijnmakers wijnen zeer uiteenlopende wijnen van zeer hoog niveau. Veel andere landen proberen dan ook te leren van de kennis en ervaring die franse wijnmakers hebben.

Kijk hier voor meer informatie over wijnland Frankrijk.

Extra informatie

Foodies Wijnpakket Abbotts & Delaunay


Van het beste van Zuid Frankrijk genieten? Bestel dan het wijnpakket Abbotts & Delaunay! Dit pakket bevat niet alleen drie keer twee fantastische wijnen van de populaire Abbotts & Delaunay, u krijgt het lekker stoven-nummer van culinair magazine Foodies er gratis bij.

Hierin staat een uitgebreide reportage over Abbotts & Delaunay, inclusief een aantal recepten voor een zalige gerechten bij iedere wijn in het pakket. Eet smakelijk!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Wijnpakket Abbotts & Delaunay incl Foodies magazine” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *