per fles
5,45
4,70
Deze prijs per fles is gebaseerd op een afname vanaf 18 flessen

Vicente Gandia El Pescaito Tinto

Wijnbedrijf Vicente Gandia dateert van 1885. Het is gevestigd in Valencia. Inmiddels is de vierde generatie aan de leiding. Zij maken de El Pescaito Tinto van de inheemse druif Bobal en Cabernet Sauvignon. Het is een rode wijn met aroma’s van kersen, zwarte bessen maar ook minerale tonen. De smaak is toegankelijk met frisheid, maar ook rijp fruit en zachte tannines.

Kenmerken

Allergie informatie

  • Bevat sulfiet

Spanje

Spanje is het derde wijnland wereldwijd op het gebied van volume en omzet, na Italië en Frankrijk. De bekendste wijnstreken zijn Rioja en la Mancha.

Spanje’s bekendste druivenras is de tempranillo. Andere bekende druiven van Spaanse origine zijn de garnacha, (grenache) en de murviedro (mourvèdre). De bekendste witte druiven zijn de albariño (waar de Rías Baixas van gemaakt wordt) en de verdejo (waar Rueda en palomino de Jerez van gemaakt wordt).

Wijnkaartbeschrijving

Vlotte rode wijn met aroma's van kersen en zwarte bessen. De smaak is toegankelijk met frisheid, rijp fruit en zachte tannines.

Wijnspijssuggestie

Met paella, Spaanse worstjes en zachte kazen.

Extra informatie

Wijnbedrijf Vicente Gandia dateert van 1885. Het is gevestigd in Valencia. Inmiddels is de vierde generatie aan de leiding. Zij maken de El Pescaito Tinto van de inheemse druif Bobal en Cabernet Sauvignon. Het is een rode wijn met aroma's van kersen, zwarte bessen maar ook minerale tonen. De smaak is toegankelijk met frisheid, maar ook rijp fruit en zachte tannines.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Vicente Gandia El Pescaito Tinto” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *