per fles
5,45
4,70
Deze prijs per fles is gebaseerd op een afname vanaf 18 flessen

Vicente Gandia El Pescaito Rosado

Wijnbedrijf Vicente Gandia dateert uit 1885. Het is gevestigd in Valencia. Inmiddels is de vierde generatie aan de leiding. Zij maken de El Pescaito Rosado van Bobal en Garnacha. Het is een Rosado met rood fruit en aroma’s van aardbeien alsmede florale tonen. De smaak is zacht met fijn bessenfruit en een goede frisse afdronk.

Kenmerken

Lekker bij

Allergie informatie

  • Bevat sulfiet

Spanje

Spanje is het derde wijnland wereldwijd op het gebied van volume en omzet, na Italië en Frankrijk. De bekendste wijnstreken zijn Rioja en la Mancha.

Spanje’s bekendste druivenras is de tempranillo. Andere bekende druiven van Spaanse origine zijn de garnacha, (grenache) en de murviedro (mourvèdre). De bekendste witte druiven zijn de albariño (waar de Rías Baixas van gemaakt wordt) en de verdejo (waar Rueda en palomino de Jerez van gemaakt wordt).

Wijnkaartbeschrijving

Een zomerse Rosado met rood fruit en aroma's van aardbeien en florale tonen. De smaak is zacht met fijn bessenfruit en een frisse afdronk.

Wijnspijssuggestie

Rijst met fruits de mer, pastagerechten.

Extra informatie

Wijnbedrijf Vicente Gandia dateert van 1885. Het is gevestigd in Valencia. Inmiddels is de vierde generatie aan de leiding. Zij maken de El Pescaito Rosado van Bobal en Garnacha. Het is een Rosado met rood fruit en aroma's van aardbeien alsmede florale tonen. De smaak is zacht met fijn bessenfruit en een goede frisse afdronk.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Vicente Gandia El Pescaito Rosado” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *