per fles
24,80
24,05
Deze prijs per fles is gebaseerd op een afname vanaf 18 flessen

Rust en Vrede Syrah

 

De kleur van deze Syrah van Rust en Vrede wijn is diep kersenrood. Het krachtige bouquet heeft hinten van exotisch hout, peper, vanille, kruiden en chocolade. De elegante smaak heeft een lange, complexe, evenwichtige afdronk. Het is een van de mooiste wijnen in zijn soort.

Kenmerken

Bestaat uit

Allergie informatie

  • Bevat sulfiet

Zuid-Afrika

Zuid-Afrika produceert al 3 eeuwen wijn. Toch noemen we dit nog steeds ‘wijn uit de nieuwe wereld’. Er heerst een zeer heet klimaat, wat eigenlijk veel te warm is voor het verbouwen van druiven. De wijngebieden liggen dan ook allemaal aan de kust.

Qua witte druiven staat de chenin blanc het meest aangeplant in Zuid-Afrika, gevolgd door chardonnay en sauvignon blanc.

De rode druif pinotage is een specialiteit uit Zuid-Afrika. Dit is een kruising tussen pinot noir en cinsault. Qua populariteit zijn de cabernet sauvignon, shiraz en merlot sterk in opkomst.

Ligging wijngaard

Het klimaat is dat van de Middellandse Zee, met een regenval van ca. 650 mm. per jaar. De wijngaarden, die gelegen zijn op de Noordelijke hellingen profiteren van het feit dat ze aan het eind van de

Wijnkaartbeschrijving

Een krachtig bouquet dat doet denken aan exotisc h hout, peper, vanille, kruiden en chocolade. Elegante wijn met een lange afdronk.

Wijnspijssuggestie

Hij komt nog beter tot zijn recht wanneer men hem bij lams- en rundlvees gerechten serveert.

Extra informatie

De kleur van de Rust en Vrede Syrah is diep en licht kersenrood en zeer geconcentreerd. Het bouquet is krachtig en doet denken aan exotisch hout, peper, vanille, kruiden en chocolade. De smaak is elegant met een lange afdronk, die complex en evenwichtig is. Frans en Amerikaans eikenhout hebben de wijn karakter en volheid gegeven. Het is dan ook één van de mooiste in zijn soort.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Rust en Vrede Syrah” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *