per fles
19,50
18,75
Deze prijs per fles is gebaseerd op een afname vanaf Momenteel niet leverbaar

Mas Amiel Muscat de Rivesaltes AOC

Momenteel niet op voorraad.

Stuur een email naar info@wijnenwereld.nl, dan informeren wij u, wanneer we de nieuwe jaargang binnen hebben.

De Muscat de Rivesaltes van Domaine Mas Amiel is een geurige dessertwijn waarbij het aroma van de Muscat druif het glas uitstuift. De frisse zuren in deze wijn zorgen voor een delicaat evenwicht samen met het fijne natuurlijke zoet.

Kenmerken

Lekker bij

Bestaat uit

Allergie informatie

  • Bevat sulfiet

Frankrijk

Frankrijk is een van de grootste producenten van wijn in de wereld, zowel qua volume als qua omzet. Concurrentie hierin heeft Frankrijk voornamelijk van Italië en Spanje. Al eeuwenlang maken franse wijnmakers wijnen zeer uiteenlopende wijnen van zeer hoog niveau. Veel andere landen proberen dan ook te leren van de kennis en ervaring die franse wijnmakers hebben.

Kijk hier voor meer informatie over wijnland Frankrijk.

Ligging wijngaard

Muscat de Rivesaltes

Wijnkaartbeschrijving

Zeer geurige dessertwijn waarbij het aroma van de Muscat druif het glas uitstuift. De frisse zuren zorgen voor een delicaat evenwicht.

Extra informatie

De Muscat de Rivesaltes van Domaine Mas Amiel heeft een lichtgele kleur en een zeer fijne en florale neus. In de mond is het precies of men op verse druiven bijt met enkele exotische tonen. Het is een zeer geurige dessertwijn waarbij het aroma van de muscat druif het glas uitstuift. De frisse zuren in deze wijn zorgen voor een delicaat evenwicht met het fijne natuurlijke zoet.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Mas Amiel Muscat de Rivesaltes AOC” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *