per fles
5,85
5,10
Deze prijs per fles is gebaseerd op een afname vanaf 18 flessen

La Tulipe World Series Chardonnay

De druiven voor de La Tulipe World Series Chardonnay worden geoogst in New South Wales, Australië. Deze goudgele chardonnay is prachtig in balans met een volle smaak en veel fruit.

Kenmerken

Bestaat uit

  Allergie informatie

  • Bevat sulfiet

  Australië

  Australië is een toonaangevend wijnland uit de ‘nieuwe’ wereld. De wijnmakers staan bekend om hun innovativiteit. Er worden veel verschillende soorten druiven verbouwd. Bij de witte wijn staat de chardonnay op de eerste plaats, gevolgd door semillon en riesling. Bij de rode wijn is de shiraz de belangrijkste druif naast de cabernet sauvignon, pinot noir en merlot. Anders dan in Europa wordt er in Australië met name gekeken welke smaak de wijn zou moeten hebben. Met dit gegeven gaat de wijnmaker op zoek naar de juiste druiven uit het juiste klimaat, ook al staan ze duizenden kilometers bij elkaar vandaan aangeplant.

  Ligging wijngaard

  Deze druiven worden geoogst in New South Wales, Australië.

  Wijnkaartbeschrijving

  Deze goudgele chardonnay is prachtig in balans met een volle smaak en veel fruit.

  Wijnspijssuggestie

  Heerlijk bij salades, vis en wit vlees (kip, kalfs- en varkensvlees).

  Extra informatie

  Om goede wijn te maken zijn 3 dingen nodig: zon, goede grond en een perfect druivenras. Daarom selecteerden we de beste druivenrassen in de landen die daar de mooiste resultaten mee behalen. Onze winemakers houden het wijnmaakproces, voortdurend onder controle en zorgen ervoor dat de wijn voldoet aan onze kwaliteitseisen. Hierdoor biedt Tulipe World Series zuivere liefdeswijnen met een volle smaak en een heerlijke afdronk, voor een gewone prijs. Wijnen waar je blind op kunt vertrouwen. De Tulipe World Series Chardonnay komt uit New South Wales, Australië. Hier is de Australische wijnindustrie begonnen in 1790. De wijn heeft een goudgele kleur en is prachtig in balans met een volle smaak en veel fruit.

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “La Tulipe World Series Chardonnay” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *