per fles
5,85
5,10
Deze prijs per fles is gebaseerd op een afname vanaf 18 flessen

La Tulipe World Series, Cabernet Sauvignon

Deze druiven zijn geoogst in de Central Valley, de Cool climate-zone tussen de Pacific Ocean en het Andesgebergte. Het unieke klimaat van deze streek, maakt deze stoere cabernet sauvignon zacht als satijn, maar met een volle, krachtige smaak.

Kenmerken

Bestaat uit

Allergie informatie

  • Bevat sulfiet

Chili

Chili heeft een perfect klimaat voor het verbouwen van wijn. De condities zijn uitstekend met in het oosten het Andes gebergte en in het westen de Stille Oceaan. Dit zorgt voor een droog klimaat met veel zonlicht, wat weer mooie krachtige en aromatische wijnen oplevert.

Chili staat van oudsher bekend om zeer goede cépage wijnen van chardonnay, sauvignon blanc en merlot. Maar de wijnmakers zijn zeer innovatief en proberen steeds vaker wijnen van andere druiven uit en ze maken ook mooie blends.

Ligging wijngaard

Deze druiven zijn geoogst in de Central Valley, de Cool climate-zone tussen de Pacific Ocean en het Andesgebergte.

Wijnkaartbeschrijving

Stoere cabernet sauvignon. Zacht als satijn, maar met een volle, krachtige smaak.

Wijnspijssuggestie

Serveer deze krachtige wijn bij vleesgerechten en overheerlijke pasta gerechten.

Extra informatie

Om goede wijn te maken zijn 3 dingen nodig: zon, goede grond en een perfect druivenras. Daarom selecteerden we de beste druivenrassen in de landen die daar de mooiste resultaten mee behalen. Onze winemakers houden het wijnmaakproces, voortdurend onder controle en zorgen ervoor dat de wijn voldoet aan onze kwaliteitseisen. Hierdoor biedt Tulipe World Series zuivere liefdeswijnen met een volle smaak en een heerlijke afdronk, voor een gewone prijs. Wijnen waar je blind op kunt vertrouwen. De Tulipe World Series Cabernet Sauvignon komt uit Chili. De druiven groeien in Central Valley, de Cool climate-zone tussen de Pacific Ocean en het Andesgebergte. Het unieke klimaat van deze streek, maakt deze stoere cabernet sauvignon zacht als satijn, maar met een volle, krachtige smaak.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “La Tulipe World Series, Cabernet Sauvignon” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *