per flesje
2,41
2,30
Deze prijs per flesje is gebaseerd op een afname vanaf 2 dozen

La Tulipe Slurpie Rosé 0.187 liter

Supersappige rosé, waar je ook weer een beetje mee moet uitkijken. Deze wijn is namelijk iets te lekker. Voorzichtig dus. Zij is gemaakt uit die stoere, rondborstige Provencedruiven: Grenache en een toefje Syrah. Dankzij haar alcoholpercentage van 12,5 % is het een verrukkelijke slanke slurprosé om heerlijk van te genieten. Gebotteld in klimaatondersteunend gerecycled plastic ‘Multilayer pet’ dus ideaal op een leuk feestje binnen of buiten!

Kenmerken

Lekker bij

Bestaat uit

Allergie informatie

  • Bevat sulfiet

Frankrijk

Frankrijk is een van de grootste producenten van wijn in de wereld, zowel qua volume als qua omzet. Concurrentie hierin heeft Frankrijk voornamelijk van Italië en Spanje. Al eeuwenlang maken franse wijnmakers wijnen zeer uiteenlopende wijnen van zeer hoog niveau. Veel andere landen proberen dan ook te leren van de kennis en ervaring die franse wijnmakers hebben.

Kijk hier voor meer informatie over wijnland Frankrijk.

Ligging wijngaard

In de achtertuin van de Provence, op de zacht glooiende heuvels tussen de rivieren de Orb en de Libron, vind je de Slurpie wijngaarden. Onze druivenstokken profiteren daar van de hoge ligging die een

Wijnkaartbeschrijving

Supersappige rose gemaakt van stoere, rondborstigeProvencedruiven: Grenache en een toefje Syrah. Gebotteld in een 'multilayer pet' fles.

Wijnspijssuggestie

Deze licht gekleurde rosé is een allemansvriend. Ze doet het uitstekend op een gezellig gedekte tafel of op een lekker terrasje met een frisse salade, een smakelijke pasta of wat kaas en olijfjes. Z

Extra informatie

Onze spikplinternieuwe Slurpies halfies en kwartjes zijn gebotteld in klimaatondersteunend gerecycled plastic. Dit is een bijzondere soort genaamd 'Multilayer pet': een door de Nasa ontwikkelde milieuvriendelijk plasticsoort speciaal om te waarborgen dat de fles geen invloed heeft op de smaak van de wijn. Deze plasticsoort is veel lichter dan glas en dus aanzienlijk minder belastend voor het milieu qua transport. En... een doos Slurpie kun je gewoon laten vallen: onbreekbaar! Ideaal voor buitenevenementen, catering of andere plekken waar je een stoere no-nonsense uitstraling wilt hebben en tóch volle, rijke wijnen wilt schenken. Slurpie Rosé is een supersappige rosé, waar je ook weer een beetje mee moet uitkijken. Deze wijn is namelijk iets te lekker. Voorzichtig dus. Zij is gemaakt uit die stoere, rondborstige Provencedruiven: Grenache en een toefje Syrah. Dankzij haar alcoholpercentage van 12,5 % is het een verrukkelijke slanke slurprosé om heerlijk van te genieten.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “La Tulipe Slurpie Rosé 0.187 liter” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *