per flesje
2,41
2,30
Deze prijs per flesje is gebaseerd op een afname vanaf 2 dozen

La Tulipe Slurpie Blanc 0.187 liter

Een opmerkelijk frisse wijn, gemaakt van 100% rijpe Sauvignon Blanc druiven. Gebotteld in klimaatondersteunend gerecycled plastic ‘Multilayer’ pet. Een verrukkelijke doordrinkwijn waar al snel een tweede flesje van wordt besteld. Gezien het formaat van dit lieve kleine flesje, geen grote verrassing.Ideaal voor buitenevenemnten, catering of andere plekken waar je een stoere no-nonsens uitstraling wilt hebben en toch een volle, rijke wijn wilt schenken.

Kenmerken

Bestaat uit

Allergie informatie

  • Bevat sulfiet

Frankrijk

Frankrijk is een van de grootste producenten van wijn in de wereld, zowel qua volume als qua omzet. Concurrentie hierin heeft Frankrijk voornamelijk van Italië en Spanje. Al eeuwenlang maken franse wijnmakers wijnen zeer uiteenlopende wijnen van zeer hoog niveau. Veel andere landen proberen dan ook te leren van de kennis en ervaring die franse wijnmakers hebben.

Kijk hier voor meer informatie over wijnland Frankrijk.

Ligging wijngaard

In de achtertuin van de Provence, op de zacht glooiende heuvels tussen de rivieren de Orb en de Libron, vind je de Slurpie wijngaarden. Onze druivenstokken profiteren daar van de hoge ligging die een

Wijnkaartbeschrijving

Een opmerkelijk frisse wijn, gemaakt van 100% rijpe Sauvignon Blanc druiven. Gebotteld in klimaatondersteunend gerecycled plastic 'Multilayer pet'.

Wijnspijssuggestie

Heerlijk bij kleine hapjes, tapa's, voorgerechten,een visje, een knapperig kippetje of een mooi stukje kaas. Maar vooral ook zomaar. Op een feestje. Gewoon, omdat het zo lekker is.

Extra informatie

Onze spikplinternieuwe Slurpies halfies en kwartjes zijn gebotteld in klimaatondersteunend gerecycled plastic. Dit is een bijzondere soort genaamd 'Multilayer pet': een door de Nasa ontwikkelde milieuvriendelijk plasticsoort speciaal om te waarborgen dat de fles geen invloed heeft op de smaak van de wijn. Deze plasticsoort is veel lichter dan glas en dus aanzienlijk minder belastend voor het milieu qua transport. En... een doos Slurpie kun je gewoon laten vallen: onbreekbaar! Ideaal voor buitenevenementen, catering of andere plekken waar je een stoere no-nonsense uitstraling wilt hebben en tóch volle, rijke wijnen wilt schenken. Slurpie Blanc is een opmerkelijk frisse wijn, gemaakt van 100% Sauvignon Blanc druiven. Een verrukkelijke doordrinkwijn waar je al snel een tweede flesje van besteld. Gezien de formaten van die lieve kleine flesjes, geen grote verrassing.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “La Tulipe Slurpie Blanc 0.187 liter” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *