per fles
5,85
5,10
Deze prijs per fles is gebaseerd op een afname vanaf 18 flessen

Héritage du Baron Louis Blanc Sec

Uit de Sud-Ouest, het zuidwesten van Frankrijk, komen sappige, fruitige, verfrissende witte wijnen zoals deze Heritage. Heel toegankelijk, makkelijk, doordrinkbaar en ook eigenzinnig. Eigenzinnig omdat de Heritage wordt gemaakt van de druivenrassen ugni blanc en colombard. De Heritage du Baron Louis Blanc is lekker licht, 11,5% alcohol. Een ideale zomer- en terraswijn. Schenk hem goed gekoeld.

Kenmerken

Lekker bij

Allergie informatie

  • Bevat sulfiet

Frankrijk

Frankrijk is een van de grootste producenten van wijn in de wereld, zowel qua volume als qua omzet. Concurrentie hierin heeft Frankrijk voornamelijk van Italië en Spanje. Al eeuwenlang maken franse wijnmakers wijnen zeer uiteenlopende wijnen van zeer hoog niveau. Veel andere landen proberen dan ook te leren van de kennis en ervaring die franse wijnmakers hebben.

Kijk hier voor meer informatie over wijnland Frankrijk.

Ligging wijngaard

De druiven voor de Vin de Pays du Comté Tolosan komen van kalk-, klei- en zandhoudende wijngaarden uit het zuidwesten van Frankrijk, ten noorden van de Pyreneeën. Het klimaat is er mediterraan.

Wijnkaartbeschrijving

Lekker licht en verfrissend. Met de fruitige smaak van appel, peer, meloen en abrikoos. Opwekkend.

Wijnspijssuggestie

Terras- en aperitiefwijn, bij lichte borrelhapjes.Salades. Garnalen, mosselen en lichte visgerechten.

Extra informatie

Uit de Sud-Ouest, het zuidwesten van Frankrijk, komen sappige, fruitige, verfrissende witte wijnen zoals deze Heritage. Heel toegankelijk, makkelijk, doordrinkbaar en ook eigenzinnig. Eigenzinnig omdat de Heritage wordt gemaakt van de druivenrassen ugni blanc en colombard. De druiven groeien op kalk, klei en zandhoudende wijngaarden ten noorden van de Pyreneeën. Het klimaat is er mediterraans. De Heritage du Baron Louis Blanc is lekker licht, met slechts 11.5% alcholhol. Een ideale zomer en terraswijn. Schenk hem goed gekoeld.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Héritage du Baron Louis Blanc Sec” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *