per fles
17,10
16,35
Deze prijs per fles is gebaseerd op een afname vanaf 18 flessen

Famille Hugel Gewurztraminer, Classic

Een klassieke Gewürztraminer met een verfijnde en elegante structuur. De wijn heeft een explosie van aroma’s als mango, lychee, peer en ananas.

Kenmerken

Bestaat uit

Allergie informatie

  • Bevat sulfiet

Frankrijk

Frankrijk is een van de grootste producenten van wijn in de wereld, zowel qua volume als qua omzet. Concurrentie hierin heeft Frankrijk voornamelijk van Italië en Spanje. Al eeuwenlang maken franse wijnmakers wijnen zeer uiteenlopende wijnen van zeer hoog niveau. Veel andere landen proberen dan ook te leren van de kennis en ervaring die franse wijnmakers hebben.

Kijk hier voor meer informatie over wijnland Frankrijk.

Ligging wijngaard

De druiven voor Gewurztraminer "Hugel" zijn afkomstig van wijnboeren uit de best gelegen wijngaarden in en rond Riquewihr.

Wijnkaartbeschrijving

De Keizer van de Elzas: de goudgele, bloemige, kruidige, heel geurige en milddroge Gewurztraminer.

Wijnspijssuggestie

De typische kenmerken van de Gewurztraminer "Hugel" komen verrukkelijk tot hun recht als aperitief. De wijn past echter ook uitstekend bij gerookte vis, kruidig bereide vis of wit vlees.

Extra informatie

Vinificatie vindt plaats in de eigen kelders van Hugel in het hart van Riquewihr. Omdat Hugel een Gouden Regel hanteert, die voorschrijft dat de kwaliteit van de wijn in de druif zit, worden de druiven bij binnenkomst eerst op kwaliteit geselecteerd. Gewurztraminer "Hugel" is een klassieke wijn. De geur en smaak bieden een uitbundige hoeveelheid kruidige, fruitige en bloemige geuren, waarin b.v. ananas, mango's, fresia's, jasmijn, kerrie en saffraan om de boventoon strijden. De wijn is exotisch, maar toch verfijnd en elegant. De kleur is goudgeel.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Famille Hugel Gewurztraminer, Classic” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *