per fles
24,00
23,25
Deze prijs per fles is gebaseerd op een afname vanaf 18 flessen

Domaine Mas Amiel Maury Vintage

Maury is een granaatrode, rins-zoete dessertwijn.`De wijn heeft een robijnrode kleur met zwemen van violet. Hij heeft een neus van rood fruit, waarbij kersen en bramen overheersen. In de mond is hij weelderig en heel elegant met een goed evenwicht van alcohol en suiker.

Kenmerken

Lekker bij

Bestaat uit

  Allergie informatie

  • Bevat sulfiet

  Frankrijk

  Frankrijk is een van de grootste producenten van wijn in de wereld, zowel qua volume als qua omzet. Concurrentie hierin heeft Frankrijk voornamelijk van Italië en Spanje. Al eeuwenlang maken franse wijnmakers wijnen zeer uiteenlopende wijnen van zeer hoog niveau. Veel andere landen proberen dan ook te leren van de kennis en ervaring die franse wijnmakers hebben.

  Kijk hier voor meer informatie over wijnland Frankrijk.

  Ligging wijngaard

  Maury

  Wijnkaartbeschrijving

  Een robijnrode kleur met zwemen van violet. Een neus van rood fruit, waarbij kersen en bramen overheersen. Weelderig en elegant.

  Wijnspijssuggestie

  Deze weelderige en elegante wijn is een uitgesproken dessertwijn.

  Extra informatie

  Het is een zgn. aangesterkte wijn, die gemaakt is van de Grenache Noir druif. Het gistingsproces wordt vroegtijdig gestopt door toevoeging van wijn-alcohol. Het ouderingsproces vindt plaats op de fles. Vinificatie geschiedt door selectie uit de beste percelen volgens de criteria van bodem, staat van gezondheid, ouderdom van de wijnstokken en rijpheid. Het oogsten geschiedt manueel. De wijn heeft een robijnrode kleur met zwemen van violet. Hij heeft een neus van rood fruit, waarbij kersen en bramen overheersen. In de mond is hij weelderig en heel elegant met een goed evenwicht van alcohol en suiker.

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Domaine Mas Amiel Maury Vintage” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *