per fles
4,99
4,95
Deze prijs per fles is gebaseerd op een afname vanaf 6 flessen

Cielo Pinot Grigio

De Cielo Pinot Grigio is licht en verfrissend met een aantrekkelijk bouquet en een zeer verleidelijke afdronk. De kleur is strogeel met groene reflecties. In de neus komt de warme geur van geroosterd brood naar voren, die perfect in balans wordt gebracht door het aroma van groene appel. De smaak is zeer fris en zeer toegankelijk.

Kenmerken

Lekker bij

Bestaat uit

Allergie informatie

  • Bevat sulfiet

Italië

Italië is een van de oudste wijnlanden van Europa en ook nog eens de grootste wijnproducent ter wereld, soms afgewisseld door Frankrijk. Door de enorme kennis en ervaring komen hier fantastische wijnen vandaan.

Wat Italië bovendien uniek maakt, is de enorme verscheidenheid aan inheemse druivenrassen die gebruikt worden in de wijnen. Door grote klimaatverschillen kunnen veel verschillende druiven groeien en rijpen.

Wijnspijssuggestie

Deze wijn is heerlijk als aperitief en zeer geschikt bij amuses, soep, vis en wit vlees.

Extra informatie

Deze wijn is gemaakt van pinot grigio druiven, die handmatig geoogst worden. De fermentatie vindt plaats met behulp van geselecteerde gisten bij controleerde temperatuur. Daarna rijpt de wijn in stalen tanks. De Cielo Pinot Grigio is licht en verfrissend met een aantrekkelijk bouquet en een zeer verleidelijke afdronk. De kleur is strogeel met groene reflecties. In de neus komt de warme geur van geroosterd brood naar voren, die perfect in balans wordt gebracht door het aroma van groene appel. De smaak is zeer fris en zeer toegankelijk. Deze wijn is heerlijk als aperitief en zeer geschikt bij amuses, soep, vis en wit vlees. De wijn kan het beste jong gedronken worden.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Cielo Pinot Grigio” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *