per fles
44,55
43,80
Deze prijs per fles is gebaseerd op een afname vanaf 18 flessen

Champagne Taittinger Demi-Sec

Champagne met een fijne mousse, elegant parfum en een lichtzoete smaak.

Kenmerken

Allergie informatie

  • Bevat sulfiet

Frankrijk

Frankrijk is een van de grootste producenten van wijn in de wereld, zowel qua volume als qua omzet. Concurrentie hierin heeft Frankrijk voornamelijk van Italië en Spanje. Al eeuwenlang maken franse wijnmakers wijnen zeer uiteenlopende wijnen van zeer hoog niveau. Veel andere landen proberen dan ook te leren van de kennis en ervaring die franse wijnmakers hebben.

Kijk hier voor meer informatie over wijnland Frankrijk.

Wijnkaartbeschrijving

Deze zoete champagne geurt en smaakt naar honing, rijpe peer en vanille. Aanrader bij taart en bij of na het dessert.

Wijnspijssuggestie

De Taittinger Demi Sec is over het algemeen een champagne voor fijnproevers. Zijn zachtheid en compleetheid maken hem bij voorbaat geschikt als begeleider van desserts.

Extra informatie

De Taittinger Demi Sec wordt minimaal 3 jaar in de kelders gelagerd, waardoor hij rijper en volmaakter wordt. In eerste instantie is de wijn in alle opzichten gelijk aan de Taittinger Brut Réserve. Alleen de dosering na het verwijderen van het depôt verschilt, omdat deze bij de Taittinger Demi Sec bijna 3x zo hoog is als bij de Brut Non Millésimé. De Taittinger Demi Sec heeft aroma's van delicaat fruit en vanille. Aanvankelijk wordt de smaak overheerst door deze bijzondere dosering. Maar daarna proeft men tonen van honing. De wijn is soepel en rond en heeft een lange afdronk.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Champagne Taittinger Demi-Sec” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *