per fles
12,85
12,10
Deze prijs per fles is gebaseerd op een afname vanaf 18 flessen

Casa Ripasso

De CASA Ripasso is een echte Italiaanse krachtpatser en is door zijn bijzondere bereidingswijze en de tweede ‘Ripasso’ gisting extra vol en krachtig van smaak. De kruidigheid, kracht en elegantie overheersen in deze smaakvolle en elegante wijn met veel rondeur. Dit is een heerlijke wijn bij stevige vleesgerechten. De wijn kan 4-5 jaar ouderen.

Kenmerken

Lekker bij

Allergie informatie

  • Bevat sulfiet

Italië

Italië is een van de oudste wijnlanden van Europa en ook nog eens de grootste wijnproducent ter wereld, soms afgewisseld door Frankrijk. Door de enorme kennis en ervaring komen hier fantastische wijnen vandaan.

Wat Italië bovendien uniek maakt, is de enorme verscheidenheid aan inheemse druivenrassen die gebruikt worden in de wijnen. Door grote klimaatverschillen kunnen veel verschillende druiven groeien en rijpen.

Ligging wijngaard

De druiven voor deze wijnen zijn afkomstig van de heuvels rond het Gardameer.

Wijnkaartbeschrijving

De kruidigheid, kracht en elegantie overheersen in deze smaakvolle wijn. Een echte Italiaanse krachtpatser!

Wijnspijssuggestie

Geroosterd en gegrild vlees, wild, kruidige en stevige kazen

Extra informatie

De wijnen van CASA komen uit het prachtige Veneto, Italië. Rond het Gardameer liggen de wijngaarden waar met de grootst mogelijk aandacht heerlijke wijnen worden gemaakt. De CASA Ripasso is een echte Italiaanse krachtpatser en is door zijn bijzondere bereidingswijze en de tweede 'Ripasso' gisting extra vol en krachtig van smaak. De kruidigheid, kracht en elegantie overheersen in deze smaakvolle en elegante wijn met veel rondeur. Dit is een heerlijke wijn bij stevige vleesgerechten. De wijn kan 4-5 jaar ouderen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Casa Ripasso” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *