per fles
13,55
12,80
Deze prijs per fles is gebaseerd op een afname vanaf 18 flessen

Bouchard Père & Fils Mâcon Lugny Saint Pierre

Deze wijn heeft een frisse neus met een prachtig bouquet van wilde bloemen. Aangenaam, zeer geurig en prachtig rond van smaak.

Kenmerken

Lekker bij

Bestaat uit

Allergie informatie

  • Bevat sulfiet

Frankrijk

Frankrijk is een van de grootste producenten van wijn in de wereld, zowel qua volume als qua omzet. Concurrentie hierin heeft Frankrijk voornamelijk van Italië en Spanje. Al eeuwenlang maken franse wijnmakers wijnen zeer uiteenlopende wijnen van zeer hoog niveau. Veel andere landen proberen dan ook te leren van de kennis en ervaring die franse wijnmakers hebben.

Kijk hier voor meer informatie over wijnland Frankrijk.

Wijnkaartbeschrijving

Deze wijn heeft een frisse neus met een prachtig bouquet van wilde bloemen. Aangenaam, zeer geurig en prachtig rond van smaak.

Extra informatie

Het Mâconnais gebied markeert de overgang tussen het noorden en zuiden van Frankrijk. Hier liggen de wijngaarden niet bij elkaar zoals in de Côte d'Or, maar verspreidt op rotsige heuvels. Soepel, fris en vol aroma, hebben de witte wijnen de reputatie van deze streek van de chardonnay druif opgebouwd. In de Mâconnais bestaat het begrip Premier Cru niet, maar de appellatie Mâconnais kan worden gevolgd door de naam het van het dorp van oorsprong, bijvoorbeeld: Mâcon-Lugny. Wijnen uit Lygny staan bekend om de rondheid en volheid. Deze wijn heeft een frisse neus met een prachtig bouquet van wilde bloemen. Aangenaam, zeer geurig en prachtig rond van smaak.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Bouchard Père & Fils Mâcon Lugny Saint Pierre” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *