Levering & levertijd

Hieronder vindt u meer informatie over de levering en levertijd van uw bestellingen.

Levering

Wanneer u een bestelling bij ons doet, kunt u ervoor kiezen uw bestelling bij u thuis of ander gewenst adres of op een afhaalpunt van PostNL te laten bezorgen. Bij de bezorging maken wij gebruik van de flespakket service van PostNL. Voor bestellingen onder de € 50,- brengen we € 6,95 verzendkosten in rekening, wanneer het pakket afgeleverd wordt op een adres in Nederland. Daarboven betaalt u geen verzendkosten. Mocht u een bestelling willen laten bezorgen in België of Duitsland, dan zijn de verzendkosten € 10,95 per bestelling. Voor bestellingen boven de € 150,- zijn de verzendkosten gratis.

Zodra de bestelling wordt verzonden, ontvangt u van ons een track en trace code waarmee u het pakket kan volgen.

Hieronder staan de verschillende lever opties uitgelegd.

Thuis of op een zelf gekozen adres laten bezorgen

PostNL doet standaard 1 afleverpoging inclusief buren levering. Mocht u geen buren levering willen, dan kunt u dit aangeven bij de bestelling bij de bestelnotities. Mocht het pakket niet afgeleverd kunnen worden, dan gaat het pakket naar het dichtstbijzijnde afhaalpunt van PostNL. De bezorger laat u dit weten door middel van een briefje in de brievenbus. Uw pakket wordt daar 14 dagen bewaard, alvorens het retour afzender gaat.

Op een afhaalpunt van PostNL laten bezorgen

U kunt er ook voor kiezen de levering plaats te laten vinden bij een PostNL afhaalpunt. Voorbeelden hiervan zijn bijvoorbeeld een Gamma of een Albert Heijn bij u in de buurt. Klik hieronder op het logo van PostNL voor een postkantoor of pakketpunt bij u in de buurt.

Levering PostNL locatiewijzer

Op deze manier kan je het pakket ophalen met een geldig identiteitsbewijs wanneer het voor u het beste uitkomt. Via de mail en sms wordt u op de hoogte gesteld dat de bestelling klaar ligt op het gekozen afhaalpunt.

Levertijd

Doorgaans wordt uw bestelling binnen 4 werkdagen bij u afgeleverd na ontvangst van uw betaling. Mocht de levertijd onverhoopt langer zijn, zullen wij u hier zo spoedig mogelijk over informeren.