Levering & levertijd

Hieronder vindt u meer informatie over de levering en levertijd van uw bestellingen.

Levering

Wanneer u een bestelling bij ons doet, kunt u ervoor kiezen uw bestelling bij u thuis of ander gewenst adres of op een afhaalpunt van PostNL te laten bezorgen. Bij de bezorging maken wij gebruik van de flespakket service van PostNL.

Onze verzendkosten zijn als volgt opgebouwd:

Zodra de bestelling wordt verzonden, ontvangt u van ons een track en trace code waarmee u het pakket kan volgen.

Hieronder staan de verschillende lever opties uitgelegd.

Thuis of op een zelf gekozen adres laten bezorgen

PostNL doet standaard 1 afleverpoging inclusief buren levering. Mocht u geen buren levering willen, dan kunt u dit aangeven bij de bestelling bij de bestelnotities. Mocht het pakket niet afgeleverd kunnen worden, dan gaat het pakket naar het dichtstbijzijnde afhaalpunt van PostNL. De bezorger laat u dit weten door middel van een briefje in de brievenbus. Uw pakket wordt daar 14 dagen bewaard, alvorens het retour afzender gaat.

Op een afhaalpunt van PostNL laten bezorgen

U kunt er ook voor kiezen de levering plaats te laten vinden bij een PostNL afhaalpunt. Voorbeelden hiervan zijn bijvoorbeeld een Gamma of een Albert Heijn bij u in de buurt. Klik hieronder op het logo van PostNL voor een postkantoor of pakketpunt bij u in de buurt.

Levering PostNL locatiewijzer

Op deze manier kan je het pakket ophalen met een geldig identiteitsbewijs wanneer het voor u het beste uitkomt. Via de mail en sms wordt u op de hoogte gesteld dat de bestelling klaar ligt op het gekozen afhaalpunt.

Levertijd

Doorgaans wordt uw bestelling binnen 4 werkdagen bij u afgeleverd na ontvangst van uw betaling. Mocht de levertijd onverhoopt langer zijn, zullen wij u hier zo spoedig mogelijk over informeren.